-2 grader

Vilken fin dag det har varit idag, inte så kallt och jävligt som det varit i veckan. Så idag blev det en rejäl promenad/löptur, sen körde jag mag och rumpövningar hemma på min fina yojamatta som jag fick när jag fyllde år. Ikväll måste jag göra middag själv sen kommer kvällen spenderas framför sex and the city.


18 januari

Fredag idag och helgen är mer än välkommen. Kvällens planer är att göra så lite som möjligt, se nån film och äta chips. Imorgon får jag äntligen sova ut sen ska jag fara och träna.
 
 

arton år

Jag har ju som sagt fyllt 18 år, en ålder där man får ta körkort köpa folköl, cigg you know it. Jag önska att jag hade tagit ta i körkortet tidigare så att jag haft det i handen nu, men jag är långt ifrån där. Var och övningkörde för sjätte gången idag och jag är så jävla dålig, kör fortfarande på en stor parkeringsplats och över ettan,tvåan och backar. Tänkte ba skriva de.

alla läsare

Jag har just kommit hem från bio såg jack reacher. Och nu vill jag att alla ni som läser min blogg går och ser den filmen för den var verkligen hur bra som helst, Bra puss

RSS 2.0