Ute

Jag är ingen bloggerska ;) ska jag tror jag ska ta en blogg paus i någon vecka gör endå inget speciellt så har inge roilgt att skriva!:) det jag gör på dagarna är att sola och på kvällarna är jag med mina friends . Men jag kommer endå lägga in några bilder från Nordmaling men när jag gjort de säger jag Byee i en vecka!:)



down town

Kom ganska just innanför dörren har varit en sväng på stan :) fick med mig en foundation , tights och ett linne :)
nu sitter jag och lyssnar på musik och gör verkligen ingenting , kvällens planer är inte bestämda !:)

Hemma

Nu är jag hemma från nordmaling blev lite senare än vad jag tänkt men de funka de me :) Ska träffa ****** nu sen vet jag inte riktigt vad de blir :) bilder får ni senare kameran har slut på ladd:) Pusspuss

Drar iväg

Nu är jag redo för att fara till Nordmaling där jag ska gratulera min kusin som fyller 30 :)
sen övernattar jag där inatt så jag kommer inte kunna blogg nå mer bloggar när jag kommer hem imorn :)
pusss:!D

MIDSOMMAR

Sitter i min säng  dom vanligt , har just ätit och ska väl dra ut nån gång när Elis är klar :) vi vet inte vad vi ska göra men blir säker nån bra plan hoppas jag :) Hemlisen !:) är den att jag har slingat håret, blev typ blont!


21 grader

Idag har jag och Olivia varit och solat på bölesholmarna jätte skönt !!:) vi doppa också fötterna i vattnet men de va inte lika skönt, ska snart och duscha och så:) Midsommar fräsch ;) Ikväll blir de nog att umgås med Elis , Emil och några fler kanske får se !:)

Hemlis

Sitter nu och håller på en lite hemlis:) jag tror några folk kan ha en liten aning vad de är , men jag kallar de HEMLIS =) men folk klagar ofta på mitt ordval så hemlis enligt andra kanske är en överraskning :) aja nu vet jag inte vad jag babblar i ;) Ni kan ju alltid gissa vad jag har för hemlis!=) så småaning om kanske jag säger om ni är nog nyfikna :)

helt slut

Vakna kring 11.30 fick ett sms av Elis att jag skulle göra mig klar för vi skulle på bettnäs !:) så där jag tillbringat hela min dag kom just hem har varit på stan för att hämta mig cykel . Är helt slut de va jätte kalt på bettnäs och jag är sjuk :( så nu ska jag lägga mig under täcket och se någon film . Så kanske jag skriver mer senare puss!!:))

Underbart soligt

Har inte hunnit bloggat även fast jag vakna kring 11 :) har varit ut och njutit av solen varenda minut :)
har till och med fått en skarp rand :) Har hunnit på stan för att hämta ut lite pengar och äntligen har mina skor kommit:) Ikväll blir de middag hos Heidi :) Ni får ha de så bra kommer nog inte uppdatera nå mer idag, pusspuss!!

Fråga = Svar

Svar : Det ska jag be och få tala om, :) om jag  inte hade pluggat hade jag aldrig klarat de har läst boken sammanlagt 5 gånger och pluggat på faser. Så jag la ner mycket tid på få de förbannade körkortet=)

smile for the sun

När jag vakna upp i morse var de inga sura miner :) solen sken in genom fönstret . Sprang direkt på balkongen. äntligen lite värme :) Får inte njuta allt för mycket för klockan 4 drar jag till Bjurholm och spelar match.
Igår blev de ändrade planer , men regnet sabbade allt vi drog till Elis och girllade i stället .

Ikväll

Det blir att fara på böles och grilla marshmallows och banan och choklad ikväll med några vänner:)
Ska dra på ica nu och köpa lite gott hade!=)

söt som jag är , eller inte:)

Skulle hämta ut mitt körkort men de va inte öppet då, så nu har jag i alla fall hämtat de :)
Ska strax byta om till träningskläder . Vet inte än vad de blir efter men det blir säkert nå roligt.
Inte för någon bryr sig men jag sov 13 timmar inatt rekord :)

Nuu

Nu drar jag och hämtar mitt körtkort på plygplatsen :) sen far jag och Olivia en sväng på stan pusss!:))

Home sweet home

Är nu hemma från ostnäs som de hette visst opps :) ostnäset va fel =) inte så noga.
Jag och Elis har inte sovit en blund i natt men klar jag är pigg fan. Angelica , Emilia och Olivia har varit lite tröttar och sovit lite . Men vad har vi gjort då?? Jo vi har sätt på film varit ute och vandrat . Bland annat har vi hittat grodor och doppat fötterna i kallhavet . Så roligt har vi haft:) har tyvärr inte tagit några bilder , och nu ser jag ut som fansjälv.
Klockan 2 bär de av till Skellefteå för att spela match. När jag kommer hem kommer jag va död så jag tar farväl nu puss!:)
Men ni kan få min fina toffs som jag fått många "fina" kommentarer om!! :)


Jag tar mitt pick och pack och drar till ostnäset :)

Jag ska ta en snabbdusch innan jag får hämtning av Emilia . Vi ska nämligen dra till Hennes stuga, det blir skönt att lämna stan lite . Man blir ju så uttorkad av de tråkiga vädret. Idag och gårdagen har jag spenderat med Olivia det har varit skönt känns som de var ett tag sen:) Nu måste jag kila pussspuss!:)
Bjuder på en bild för 1,5 år sedan :)

Jag förväntar mig inga frågor!



kvällen

S5tter NU hos Elis och snart kommer Angelica hit. Det blir nog att se någon film , ta de lugnt :)

Pictures


slappt

Idag har jag verkligen inte gjort nånting . Bara varit med mamma och syrran följt med och köpt nån planta . och köpt jordgubbar. Känns lite tråkigt men kanske behövde en vildag. Ikväll har jag i alla fall träning , så lite sysselsättning blir de då. Får se om jag hittar på nånting efter den , de va allt från mig nu i alla fall. :)

Fråga = Svar

¨
Svar : Jag läste frågan jätte noga , sen tittade mycket på bilder om de kom upp och tänkte rimligt.
Då gick det bra. Första gången var jag rätt stressad och läste igen frågan snabbt utan tänka då gick de inte alls lika bra. Men lycka till!! :)

Mys

Nu drar jag till ön med några vänner vet inte alls vilka alla är men blir säker toppen. PussPuss

Home Sweet Home

Är nu hemma från en moped tur. For en sväng till öb , köpte lite chips och annat till kvällen:)
Efter öb for vi till Emilia och gjorde inget så nu är jag hemma ska nog vila lite så jag inte är trött ikväll. Har ingen träning heller, skönt =) Det var allt från mig puss!

Man har ingen aning om vad de är för dag.

På sommarlovet har man inte orken att hålla reda på dagarna , de är för ansträngande.
Idag vakna jag kring 12 gick dirket ut på balkongen och sola lite, men blev för varmt  :) så nu sitter jag inne i skuggan med en cola =) Planerna för idag är inte bestämt så det får se vad de blir .
Bilder från igår. :)

Utgång

Sitter ofta i min säng när jag skriver har jag tänkt på hm, aja kom just ur duschen. Ska fara med ett gäng till nydala och grilla super mysigt faktiskt.
Bilder från idag.




Lunch

Nu drar jag och äter Lunch med Anglica, Elis , Emilia och Olivia:) Puss

Satan så skönt!!

YESS, klara provet . jag tyckte själv detta prov var svårare men tydligen inte=)
Och jag tycker jätte synd om Angelica min vän som inte klara de :((
Svar : Jag tycker att provet är rätt svårt. Andra gången läste jag bara i boken och gick in på www.str.se och gjorde gratis bilfas:) då fick de mycket bättre. Lycka till!! :)

Nuu

Sitter nu i min säng har just duschat och ska snart cykla till Emilia för att plugga och se någon film, jag vill verkligen klara provet. man brukar säga 3de gången gillt men jag hoppas på 2a gillt :)) aja nu svamlar jag nu ska jag gå pussar =)
FLUMMTJEJ VILL JAG LOVA=)

bak

Vart jätte långtråkigt att läsa am- boken. Så jag gick och baka en kaka de är rätt tråkigt att baka , men att äta sen är desto bättre. Mumms!! ikväll har jag träning 6 kändes sjukt jobbigt menmen. Efter tror jag det blir en lugnt kväll , ska upp halv 8 i morgon för att sedan vara på vägverket halv 9 =)

Regn

Så fruktansvärt tråkigt väder de är ute , kommer inte blir någon utgång på hela dagen. Men de är väl på sätt och vis bra, måste plugga till mopedtestet så jag klarar de i morgon. Hoppas i alla fall de blir lite finare ikväll så man törs sig ut.
Igår vid 10 drog jag till elis och såg film .


Nuu

Har just kommit hem från match nu vinst med 4-1 :) siitter nu och ska spela 2ans bingo efter de ska jag duscha och ringa olivia och se vad de blir ikväll :D pusss

Soligtt

Vakna vid 11 för solen lyste in genom fönstret . H
Nu har jag just ätit lite mat och kletet på en ansiktsmask, ska gå ut i solen och sola lite är ju endå 18 grader i skuggan skönt. det va allt från mig puss :)
Snygg som man är.

Lördag

Hade trott att vädret skulle vara fint på sommarlovet , men inte de. Idag är de molnigt och tråkigt ute , senare kommer de börja regna och åska skulle jag gissa på känns lite otaggat men de är bara att se glad ut.
Eftersom vädret är så som de är blir de att vara inne och hitta på nånting , har tänkt grilla något gott kött och äta middag med tjejera , så sjukt underbart . I kvällen är inte helt bestämd men de blir väl att se någon film eller något. kommer säkert blir mysigt.
Gårdagen va väl helt okej men det hände väl inget speciellt. Aja ska gå och hoppa in i duschen nu, ska fara och handla saker som vi behöver ikväll. PussPuss

Fråga = Svar

Svar: Ojja, hade inget VG i julas. inget toppen betyg men helt  klar nöjd!!:)

Freedom , yeaa

Nu har sommarlovet äntligen kommit asså YEAA. Ikväll blir de kompisar och stan, dagen får ni i bilder pusspuss!!:)

Torsdag

Nu är de torsdag sista dagen i skolan sen får man förhoppningsvis ett toppen sommarlov , har längtat så mycket till den dagen ska komma.
Idag har jag varit på röding och spenderat förde mesta av dag hemma hos min lärare , har nämligen haft klassensdag. Där vi käkat hamburgare , spelat brännboll och haft musiktävling .
När klockan blev 12 drog jag och victoria till sterner , vi inte hos henne allt för länge för vi skulle vidare till stan.
Klockan 5 drar jag och mamma på droskan och äter middag sen halv 8 far jag på träning.

Fråga = Svar

Svar: det var jätte gott faktiskt , har ju bara smakat laxsushi men de va att rekommendera! :)

Onsdag

Jag som skulle ta en liten paus med bloggandet men jag tycker jag skrivet ganska ofta så duktig jag är:)
I alla fall har dagen inte allt varit för ansträngande börja klockan 8 sluta halv 12 sköntskönt. Klockan 6 hade jag träning så kom hem för någon stund sen. Planen för ikväll var att jag och min syster skulle fara och sola solarium men snäll som hon är , är hon inte hemma nu. Så de blir väl att dra på Sun tan själv måste vara brun och fin när jag ska på skolavslutningen som är på fredag. Kommer också ha en frågestund snart , förväntar mig inga frågor men får se vad de blir av allt. Det var allt för mig HADE.
MRS BLONIE :))

Tisdag

Har haft en väldigt lugn dag idag, efter skolan for jag till stan . Jag hitta som tur vad jag ska ha på mig på skolavslutningen skönt , inte alls något speciellt men de funkar helt klart !:)
Ska äta sushi för första gången. Ikväll ska vi ha öppet hus på skolan så sjukt tråkigt menmen.
Det var allt från mig pusspuss.

Måndag

Har varit i skolan och spelat boule och sätt film inte alls för jobbigt. sluta där vid 2 snacka med anglica och emilia en stund innan jag for hem. Sitter och lyssnar på musik ska snart fika glass wienebröd . mumms!! :)
Min katt smaska på detta vad de nu ursch igår..  INGEN VET VAD DE ÄR !!

Söndag

Söndag idag vakna rätt sent fast jag inte kom hem allt för sent. Vart en galen kväll men ingen tältning som jag hade sätt fram i mot menmen, kommer nya nätter. Idag har jag och Olivia tänkt oss ut på en promenad . Sen blir de hamburgare från max fy tusan så gott. Kvällens planer blir att vara hemma och se någon film , rätt skönt. Nu är det bara 5 dagar kvar i skolan hur skönt är inte de?

Lördag

Skönt vakna med känslan att de va söndag , men tur som jag har är de lördag idag :) Jag och Olivia har varit en sväng på rusta för att köpa tält som vi ska ha till ikväll =) Jag är så taggad glädjen är maxad hoppas bara att vi inte fryser ihjäl de hade varit rätt surt men de är bara att hålla tummarna.
Kvällens planer består av att vara med massa härligt folk . Det var allt från mig PussPuss!!=)
NO MAKE UP

Utgång

Sitter vid min bästevän=datan nu väntar på att Elis och Olivia ska komma hit för att sedan dra vidare :)
Säger inte vad planerna blir ikväll för jag inte vet precis var vi hamnar :) Kommer i alla fall vara med lite gammalt umgänge :)

Nu kör vi

Är med min kära vän Olivia nu , ska aldelens strax åka på match mot msk. kvällens planer får ni veta mer senare har inte allt för mycket tid måste kila PUSS!! :)
Bara bjuuu :)

svar

Svar : idag var de precis ett år sedan jag for utomlands , en månad efter jag kom hem färga jag håret blont . de kanske inte var så blond på en gång fick ju gå igen om del blekingar med 1 år kanske va att ta i :)

Nattinatti

Nu går jag och sover , jag vill att de ska bli helg för att de ska närmare bli sommarlov! :) Pusspuss

Big difference

Rubriken förklarar allt .
Cirka 1 år sedan när jag var blondiie Inte allt för längesedan

Torsdag

Fick en sovmorgon till 10.15 idag skulle till vägverket för att göra mopedtest , men klara de dock inte Mamma säger va inte sur över de ta nya tag de blir väl de jag får göra också. Har inte längre några vänliga lektioner kvar har temadagar varför vet jag inte men jag valde sommarleka och idag hade vi brännbollsturnering . I morgon är de minigolf som står på tur.
SKA JAG HA EN FRÅGESTUND???


Djungel George

Sitter i min mjuka säng och redigerar några bilder. Ser också på desperate housewives.
Idag har jag gått till skolan strax efter klockan 2 , kändes allt för bra vanlig tid är 15.20 menmen nog om de.
For en sväng ner till stan med min syster när klockan blev 5 cykla jag till öst på stan för att träna på moppedtestet som jag ska göra på torsdag träffade också en så kallad ***** va ett tag sen :)
SÅNT MAN GÖRA NÄR MAN HAR TRÅKIGT , TVÅ AV MINA REDIGERADE BILDER INGEN STJÄRNA.


RSS 2.0