Shopping

Har tillbringat två dagar på stan för att införskaffa lite nya saker. Har hittat en del prylar som jag är riktigt nöjd över men har varken hittat ett par skor eller en väska så det lutar till en sväng ner på stan i morgon igen. Måste även hitta något som jag ska ha på nyår (ute i sista sekund som vanligt). 
Det jag hittat hittills och lite egoboost

Juletid

Julen kom och snart är den förbi. Det var den 14 december igår vilket betyder julafton, hade en mycket trevlig dag/kväll med släkten. Klev upp tidigt för att snarta dagen på bästa sätt med astrid lindgrens jul. Sen rulla dagen på  med godmat,julklappsutdelning,kort spel och slutlingen 1 timmes besök i kyrkan. Var jag väldigt trött och sliten så somnade bums. Idag jag varit runt på det få affärer som var öppna och köpte mig ett par iphone hörlurar och ett par högtalare. Sen bjöd sysstramir på fika så trevligt så. Nu ska jag starta en rulle sen blir der en tidig kväll eftersom det väntar en lång dag på stan. 

länge sedan

Det var länge sedan jag var inne och skrev nånting på den här tråkiga bloggen. Men kände att det var dags, har två prov kvar innan det äntligen blir lov. Sen är det bara 23 dagar tills jag fyller 18.

Jiddisch

Åh, så himla less suttit och skrivit på min rapport i 1 timme nu. Skulle vilja fara och sola och träna, men eftersom jag göra massa annat på lektionerna när jag borde jobbat får jag skylla mig själv. Ska göra ett litet ryck i 30 min, om jag då inte börjar blir klar kan nån komma och äta upp min uppgift. bra deal. 

sammanfatta

Försöker få ner några ord på en uppgift men går som vanligt väldigt dåligt. Annars idag har jag varit och tränat.
Helgen har varit väldigt lugn, i fredags for jag och såg nå innebandy med Elinor. I lördags gjorde jag inget speciellt låg inne och såg film, himla skönt med tanke på att det var typ storm.
Att tillägga har jag inte druckit nå alkohol på 1 månad;)

RSS 2.0