LOV

Kom just hem från skolan nu är de lov i en vecka underbart!:) ska sätta mig och se Oth nu ikväll blir det nog SAW i 3D på bio med Angelica mysigt puss

Det regnar i umeå

Sitter nu och tittat ut genom fönstret det är kolsvart och det regnar , tur att jag inte ska ut någonstans. Suttit och tittat på Paradise hotell insåg just att det inte är lika bra som förr. Idag har jag varit med mamma och Sofie och köpt mig en nya jacka , har också ätit kebab som är lika gott varje gång. Sluta tidigt idag kändes grymt skönt , hunnit pluggat lite också.

Brunt


Happy

Varit med Mamma och Pappa idag på lite olika affären. Jag hitta min jacka blir väl inköp på onsdag nice , sen har jag varit i Ersmark och träffat kusinerna!:) vet inte vad det blir ikväll nu ska jag lägga mig och se OTH i alla fall :)

Långtråkigt

Fick en fråga om jag har slutat blogg . Men det har jag inte jag är bara en dålig uppdaterare . Men idag var jag en sväng med Mamma och Sofie på stan börja med en god lunch på en Kina resturanet dock är inte Kina mat något för mig så det fick bli en pizza. Köpte mig ett bar tights/skinbyxor kände mig rätt nöjd med det ,  nästa gång blir det förhoppningsvis mer shopping. Tittade på en jacka för ett bra tag sen som jag verkligen ville ha men nä slut slut slut, sjukt less att allt jag ska köpta finns inte. Vet verkligen inte vad jag ska köpa för vinterjacka nu. Hittade i alla fall ett par snygga skor. Måste fortsätta plugga tråk engelska..

Vi har de bra vi här bak i bilen

Varit i Nordmaling i princip hela dagen, börja med marknaden i rödviken sen vidare till hela tjocka släkten :)

E to tha G to tha O


Down town

skabbig som jag känner mig drar jag nu ner för att träffa Angiii bitch , hoppas jag inte fryser ihjäl :)

Fredag igen

Känns jätte skönt att vakna upp och veta att de är fredag och snart helg. Ligger nu i min säng och ska läsa en bok som jag måste läsa klar , annars är jag väl ingen som lägger mig och läser en bok frivilligt. Ikväll blir det att ha det gött och gotta sig med brudarna.
KRITVITT HÅR , ÄR DET NÅGOT FÖR MIG IGEN?:)

Rubrik

Jag som skulle ta en paus men kändes så tråkigt , måste börja med att klaga på det kalla Sverige .
Sen har jag haft So-prov idag kändes väl så där , får hoppas på ett G!:) Idag har det hänt något riktigt spännande
min klass har nämligen blivit filmat på No lektionen , när vi hade besöka kärleksakuten . Som kommer visas på någon gala:) Annars har det inte hänt så mycket idag Paradise Hotell ikväll det kan man inte missa.
Bilden väcker minnen

MÅNDAG

Idag är de måndag och skolan börjar igen efter 2 veckors prao. Kändes sjukt jobbigt men när jag vet att Paradise Hotell börjar ikväll känns det mycket bättre!!:) Det börjar 19.30 så tills dess blir de plugg =) Puss

ojoj

Idag har jag farit runt med min moppe på olika affären med Elis och Angelica de va sista gången jag körde min moppe , har nämligen ställt in de nu :) Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv 5 då ska jag hämta min pizza mums . Klickade också in på http://hhamren.blogg.se/ och såg skolfotot .

Tvärålund


För mycket begärt

Lite för mycket begär, men hade varit en dröm att möta Cristiano Ronaldo , han är döläcker. Dock väldigt fula byxor.. RAWWWWR

Mormor

Just kommit hem från Mormor som bor i Tvärolund , varit mycket mysigt :)
Är riktigt trött nu kan ladda upp bilder i morgon puss

Tutti Frutti


Jacka

Denna jacka är underbar :) vill verkligen ha den hoppas hoppas.
Sen dessa skor vill jag mer än ha ,   men dom är slut precis överallt längtar verkligen tills Scorett kommer:)

Linn Margaretha Jonsson

Har fått ett dampanfall, jag ser på desperate = blir stöörd av det! (kärringen tror hon förlänger livet)/linns syster

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN

Inte bloggat på ett tag :) har inte suttit så mycket framför datan har bara legat i min säng och sett OTH och de har varit underbart! men ikväll ska jag fara och testa på Poledance som jag ser fram i mot mycket roligt . nu måste jag bege puss

Home Sweet Home

Hemma från staden varit en skön dag med Angelica på stan Elis försov sig nämligen så hon blev utesluten :) Har hittat en jacka som jag förhoppningsvis kommer köpa de är ett måste. Efter en rätt lång tur på stan känner jag mig lite trött så ska sätta på One three hill och hare mysigt. Inga planer för ikväll men det dyker säker upp nånting.

Nu stan

Nu har jag fixat mig och är klar :) fick just ett mess av Angelica så jag måste bege mig till stan!:) puss

Lördag

Kan börja med att säga att video inlägget är en skam skäms lite (A) men nu ligger det uppe i alla fall så ni kan ju få er ett gått skratt=) Kommer fortfarande ha frågestunden till nästa torsdag.
Igår var jag med Elis och Angelica hela kvällen det var mycket mysigt med snack som behövdes! Idag kring 1 kommer jag åka ner på stan för att träffa Girlsen och äta sushi :) måste fixa mig nu Byee

svar på frågestund


Lite bilder från igår

Inge speciellt hände igår men jag fota i alla fall lite så jag tänkte lägga in dom bilderna jag tog :) slutade kring 2 for med mamma och handla mat sen såg jag OTH resten av kvällen =)

RSS 2.0