FRÅGESTUND

Kör en frågestund nu till nästa torsdag!!:)

OTH

Nu blir de att se massa One Three Hill äta lite daim och hare gött. Imorgon börjar jag 9 skönt efter dagis blir de lite private shit :) Puss!;*

Vad bra:)

Ska försöka lägga upp mer bilder nu när jag äntligen har en kamera , ska också börja med längre inlägg men jag tycker själv att förlånga blir tråkigt och man läser inte allt .. Kan säga att just nu praoar jag på ett dagis i Stöcksjö , så det gör jag på dagarna kommer nog inte heller lägga in bilder på mig under dom här två veckorna känner mig för skabbig och hängig.
Tror inte utmanande bilder kommer förekomma så mycket i bloggen.
Ska jag ha en frågestund snart??:)


HJÄLLLP MIGG

Åh nu måste ni hjälpa mig vad ska jag göra för att min blogg ska bli roligare att läsa?? de kan vara i princip vad som helst .. :)

Förjävligt

Bilder från igår , mycket snack lite verkstad :) + Fanny och Olivia

LOVE U TONIGHT

Strax drar jag för att köpa godis sen vidare till Fanny :)

Miss you

Nu drar jag till Olivia blir nog en mysig kväll , är så tråkigt ute :)
Pusss

bio / ut

Nu drar jag snart ut , vet inte riktigt vart jag ska men får väl de om ett tag :)


Bilder från i går när jag var med Godisarna på bio :)






ute och fota


Fråga = Svar

Svar : det är en Canon s95


var ska man börja

Igår kring 1 drog jag iväg med min frilufsgrupp till Bäcksjön sovit i tält gått mörkvandring och haft allmänt mysigt , vi har cyklat ungefär 4 mil och jag kan lova att jag känner mig öm i hela kroppen.. Har gjort min läxa till nyss och vill bara döö ser i alla fall idol nu och äter popcorns kärnor mumms!!:D Imorgon ska jag också till skogen men denna gång blir de orientering har sovmorgon till 10.10 så skönt. Har också hämtat kameran idag den är jätte fin :*

Gudd nej

Svar : nejnej,, dom bilderna är tagna i slutet 2008 :) haha

Jag blir rädd


Jajemeen

Nu är kameran beställt , så den kommer förhoppningsvis på onsdag-torsdag . Idag har familjen Jonsson/Nyberg firat omg.. vi har firat att Sverige är ett fritt land ;) ätit mat som tagit 6 timmar sen tårta på det. Ikväll blir att se Ensam mamma söker , nu blir göra lite läxläsning tagga till :)

Hold you

Igår blev de massa folk och skoj , dock försvann mina skor så fick åka med plastpåsar hem men de gick ju finnimang de också . men nu vet jag var dom är så ska få dom i morgon =)
Ikväll är jag riktigt sugen,. vet dock inte hur de kommer sluta ;) Puss

folk brukar säga , ditt leende är så fint...men inte mitt

Hahaha :) så sjukt dock lite överdrivet smile men fortfarande jag

Vilket jäkla väder..

Regnat i princip hela dagen , har varit ute i skogen och gjort blåbärssoppa med hjälp av spritkök skit tråkigt..
Sitter hemma i värmen nu i alla fall och vill bara gå och lägga mig, men nä det går inte har massa plugg som ska göras inte speciellt roligt. Ikväll är de idol och kungarna av tylösand som jag ska ha mig en titt på!:)

Så stördd

Ussch vad jag tycker denna reklam är ful , äcklig sjukast ... men endå så rolig! hahahah

PAUUUSSS

Paus ur plugget fyfan säger jag bara.. Nu idol , Cola och popcorn mycket uppmuntrande!:)
EN BILD FRÅN GOTHIA !:)

lite blandade känslor

Just nu är jag sjukt glad på de vis att jag inte kommer få IG på mitt svenska prov, har nämligen hittat igen mitt papper med 99 ord!:) men de betyder dock att jag måste plugga , känns mindre roligt.
Förlåt för min mycket dåliga uppdatering men har inget att skriva skoldagarna gör mig galen och orkar därför inte skriva samma sak varje dag:) har inte skaffat någon kamera ännu men funderar på en Canon S95

A joke

Jag tror faktiskt de är ett skämt, men jag har ju inte skickat något mail till honom så.. men lite lite läskigt äre ;)

idéer så de räcker till

Kvällen kommer jag förhoppningsvis spendera med en del underbara folk , känns som de var jätte länge sen och de vare faktiskt :) När jag skulle sminka mig hittade jag inget att sätta upp håret med och de är ett måste för min del.. så jag fick ta en trosa och de funkade riktigt bra , tips :)

Fredag

Vad har jag gjort idag? skola till 14.45 drog hem och vila en stund man är så sjukt trött efter skolan, men var endå duktig och gjorde en del läxor:) sedan har jag sett Tv-pucken , riktigt spännande : ) ikväll har jag 0 aning om vad som händer:) blir mer uppdatering ikväll .. Puss

Bildbomb


Mussee

Slänger in en låt som jag tycker är riktigt skön att lyssna :) kyss


Bosse?

(Hej guller längesen vi sågs , du kanske kommer ihåg mig från böles? vi träffades där och pratade och hade riktigt mysigt. dock kanske du inte kommer ihåg det för du var lite borta.. du kanske kommer ihåg om jag säger 25-åring?kram)
Svar: Är de här något skämt eller? i så fall skriv de.. annars kan ju bosse adda min msn : [email protected]

Tråkig rubrik

Haft sovmorgon idag mycket skönt , har varit mycket duktig idag har gjort lite läxor :) Blir att se idol nu :)

Lillarmsjö


'

Lördag

Det är lördag och jag är uppe 10.28 , det beror på att jag åker tidigt till Lillarmsjö där jag ska äta kräfter och hare allmänt skönt med mina kusiner . Kommer hem i morgon kring mattid då blir uppdatering.
Igår kväll var jag med Simon efter han dragit for jag vidare till Elis och var med brudarna. Nu måste jag kila Kyss!!
För er som inte visste de har jag haft blått hår

så här är de

Svar : Det är så här att kameran jag brukar använda är paj och är inte inlämnad på lagning eller något de är därför så få bilder dyker upp på bloggen nu för tiden.. men ska fixa en så småningom :)

Dream world


RSS 2.0