Fralla doppad i O´boy

Jag blir sjukligt less på detta väder .. Äre sommar förväntar jag mig lite värme och sol blir bara blekare och blekare för varje dag så ska de inte va. Ska gå och göra mig lite frukost så kanske jag blir på bättre humör , planerna gick åt H- ve*e på grund av vädret . Kyss

Stärker sitt självförtroende

Sjukast ful , nyvaken inte fullt fräsch heller . Ska ta en lång dusch känns awesome var ett tag sen.  Igår kväll var jag med Angelica och Elis dom 3 första timmarna är lite olämpligt att skriva kanske men sen drog vi till Elis och såg film mycket mysigt . Kyss

Fråga = Svar

Svar : Jag har köpt linnet på BikBok men de va ca 1 år sedan skulle tro att de är slut .

down town

Nu drar jag ner på stan med Mammi måste shoppa lite . Ikväll vet jag inte alls vad som händer men ska kila nu Kyss!!:)

Pissväder

Kändes fruktansvärt skönt att vakna upp i sin egen säng sovit som en stock i natt :)
Lika kul var de inte att dra upp parsirenerna regnigt och tråkigt ute , ska sätt på Remember me nu , sen ikväll hoppas jag på någon plan i alla fall men får se hur de blir med de:) Kyss

Fråga = Svar

Svar: vi vann dom 2 första matcherna med 3-0 sen spela vi mot ett danskt lag vi spela lika och åkte ut på sadden i straffar kom till 32dels final .

Hommee

Nu är jag ÄNTLIGEN hemma jag tycker bussturerna var förjävla dryga om man får uttrycka sig så,, Ska fräscha upp mig nu duscha osv. Sen ska jag snacka med ADAM äntligen.. Puss

Fucckk

Nu far jag snart och min väska går inte igen jag blir så less.... Kommer vara borta en vecka ska förska göra något blogginlägg nån gång men får se om jag har tid och ork :) Ha de så bra för de ska jag ha de i alla fall!:) '

Homee

Har varit på stan i princip hela dagen eller varit på massa affärer utöver också , nu och jag äntligen hemma får så jä*vla ont i fötterna av att gå hela dagen. Fick i alla falla med mig några stuffs som jag ska ha med mig till Gothia. Är lite smått nyfiken på hur resan ska gå buss i 14 timmar är väl inget jag ser fram i mot menmen. Ikväll blir det bara att vara hemma fixa allt i för morgondagen .
JAG VILL TRÄFFA ADAM , JAG VILL TRÄFFA DIG NU!!<3


Nuså

Jag är rät dåligt på att uppdatera men jag har verkligen inget att skriva:)
Idag och igår var och en massa i brännland eller på brännland vad man nu säger , som består av sten och klarblått vatten . Jag tordes hoppa från 6,5 meters höjd medans mina andra polare 17-20. undantag Olivia och Jesper .
Ikväll ska jag ut med Victoria , Moa och Heidi kanske Olivia lite senare . Ska kila puss!!:)

He´s so high

Har ganska just kommit hem har varit på en rundtur med Olivia och Hampus rätt ok . Men blev rätt kallt så jag drog hem tidigt ikväll varket(eller vad man säger )  jag inte brukar jag göra annars :) Är rätt trött men ska hålla mig vaken. puss

Sjukt

Inte skönt någonstans ute de blåser ju jätte mycket , inget solväder!! därför ska jag fara och klippa mig..
Enligt väderprognosen ska de bli varmare kring 2 då ska jag sitta ute på ballalajkan :)

badabada

Har sätt finalen hos Victoria som inte var så kul hade hoppas på Guld till Holland , Efter de dränkte jag Ania och Olivia oss . nä så roligt hade vi inte :) aja ligger i min säng nu och snackar med mig prins som jag tycker är jätte fin , jätte snäll , jätte snygg jätte mycket av allt :)
ska strax sova de ska bli fint väder. puss!!

VM FINAL

Nu sitter jag i min mjukasköna säng , väntar på svar från Victoria ska svara ska dra dit och se Vm finalen efter den ska vi dra iväg och ta kvällsdopp :)
Bjuder på några bilder från förra året när jag var mörkhårig;) hm


DÖÖÖ

Är jätte varmt ute , ska dra med ania på affären nu och köpa COLA!! SUPER SUGEN , BYEE

hepp :)

Gjorde mig klar för att vara med Ania och Olivia men blev inget, ska göra nånting efter maten i stället . Tror jag ska sätta på Gröna milen har inget bättre för mig:)


Nuu

Sitter nu och dunkar lite musik ska strax till hemmakväll köpa lite gott sen ska jag till Olivia och se film , puss!:)
so linn style (min spotify lista! )

gårdagen / idag

GÅRDAGEN



IDAG



DÅLIG RUBRIK

Igår var jag som sagt med Ania och Olivia vi drog på stan köpte godis , skulle också köpa glass men fick gratis :)
Senare drog vi till Olivia och såg film, såg dock inte klart den drog ner till älven och pratade med " Mr. Stalker " och "Mr. A " underbart:)

Nu blir det att dra till Sf parken och hare gött medan solen värmer :) Senare idag ska jag också hämta ut min telefon som jag beställde i söndags äntligen , måste kila kysss!

Godis

Nu drar jag ut med Ania och Olivia !:) pussar mer uppdatering senare

Mr. A

Svar : sanningen är den alltså :) du är min<3

Länkning

Bara för att jag är så snäll mot min gammgammgammel klasskompis martin :)
http://lekizstekiz.devote.se/

StormyttarN

Jag sa att jag skulle ut ikväll men nä icke de jag kommer ruttna bort inom kort om inget händer de kommer min blogg också :)

besviken

Har varken varit ute och sprungit eller solat , riktigt besviken på mig själv . Så till största delen av denna dag har jag legat i min sköna säng och sovit/vilat . Ikväll har jag fotbolls träning sen vet jag inte vad som händer men blir inte att sitta hemma ikväll är en sak som är säker!=)
Lite färg har jag i alla fall

Kär

Slänger in en låt som jag blivit kär i !:

Väntan

Sitter och har supermegajätte tråkigt. väntar på att en viss person ska logga in :)
Imorgon ska jag tydligen gå upp tidigt ska ut och springa med Olivia och sedan dra iväg och sola på något pleace chill dill alltså :)
MYCKET TRÅKIGA BILDER FÖR MYCKET TRÅKIGT INLÄGG!!


Bilder från Nordmaling


RSS 2.0