SHAKE

Varit en intensiv dag, idag.
Börja med att möta upp Elinor på stan, blev lite shopping för min del. Kring 2 tiden drog vi och titta på lite innebandy efter det tog vi bussen till Umeå arena och där väntades hockey, vinns för björklöven 5-0 bra jobbat. Efter matchen vart det käk på o'learys med elinor och henkes familj. Nu sitter jag och läser bloggar och lyssnar på hockey. Hasta la vista baby 

imponerad

Måste säga att jag är väldigt imponerad av mig själv, börjar ju bli riktligt bra på blogga.
Förtillfället sitter jag med min kommunikationsbok samtidigt som jag gör 1000 andra saker, ovanligt.
 
 
 
 
 

Big Bang

Igår kväll spenderades jag kvällen med Emilia tog det rätt pasivt, såg tv och så. Blev en tidig kväll, vilket kändes rätt skönt.
Idag vakna jag strax före 9, satte på mig träningskläderna och for sedan ut på en lång promenad/springtur. Sen har jag resan av dagen varit i skogen med mamma och pappa och plockat svamp, jajamen svamp ;) 
Nu tittar på Big Bang. 


Fredag!

Helg om 3 timmar och 40 minuter så skönt. 

What to do

Fredag och äntligen helg så skönt. Men vilken skit väder det är blåsigt och regn så ikväll ska jag fara och träna sen blir det nog att krypa ner framför en rulle. Har kommit igång med träningen nu vilket känns mycket bra. 
I morgon hoppas jag på roligheter. 

LEV

Jag lever, skolan har dragit igång trodde jag skulle vara mer deprimerad med det flyter på rätt bra. Snart är det lov igen, sen jul sen fyller jag år. Orkar som vanligt inte skriva så mycket så bjuder på lite bilder.


 
Var på bröllop i stockholm.
 


 
Var på bio och så magic mike , Channing tatum vad ska jag säga ögonorgasm!
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0