Många om och men

Änligen, efter många om och men har familjen JonssonNyberg köpt sig en bil,det blev en begagnad ford focus -09 himla fräsch.

Black Betty

Åhh, längesen jag var så här less. Är sjukt less på mitt jobb, har insett att jag inte alls har något tålamod. Jävla gamlingar. Har även varit väldigt lat och ätit mycket onyttigt, ångest. Less på att jag knappt har några planer i sommar, Less på mig själv som är så jävla less. Spårat inlägg, nu ska jag ut på en lång prommis.

23 juni

Värmen har äntligen kommit så himla skönt. Varit ute hela dagen idag vakna kring 10 sen har jag legat ute. Klockan 2 for jag till Elinor och där solade vi ännu mer, så är rätt bränd. (Y)
Bild från igår.
Bränd!
 

Less

Är så rastlös, sitter förtillfället och ser djungel george som går på 4an. Vet inte alls vad jag ska hitta på ikväll. 
På måndag börjar jag jobba, och ska jobba i 3 veckor. Sjukt tråkigt inlägg.

Sommarlov

Har sommarlov nu så jävla skönt. Hade hur roligt som helst igår kväll med massa skönt folk. Är med Emilia nu, har spelar tennis och solat och nu ska vi äta lite lunch. Lite bilder sen igår


 

 

 

 


Äntligen

Sitter för tillfället ute på balkongen och solar äntligen lite sol :) Annars har dagen rullat på varit i skolan och lekt, sen for jag en sväng ner på stan. Imorgon får jag fucking sommarlov, de ska firas med fest :D


Burn

Kom ganska juste hem efter en 2 timmar lång promenad , grymt skönt. Ikväll ska jag och Emilia hitta på nått skojj:)


3 från stugan


Så nära nu

Idag har det varit en riktigt slapp dag, spelat brännboll med klassen. Vi var helt ok 2 förlust 2 vinnst. Efter det fick jag helg, så skönt. Nu är det bara 1 dag kvar till sommarlov, så efterlängtat.
Ikväll kommer min kväll spenderas med Emilia,Nicke och Rehn. Kommer nog bli mycket trevligt. 
En gammal bild på Emilia

Sommarlovet 2011


Lycka

Har haft en lektion idag som vi såg film på. Fick reda på att jag klarade matte nationell så himla skönt. For på stan efter skolan med Emilia för att fika.


Fisketur

Är ute på äventyr med billyboy:) fått 2 små abborrar får se om jag har mer tur hade varit gott med regnbåge till middag;)

 


Mobilbloggar

Testar mobilblogga lite, är på superbra humör idag. Gjort bort alla uppgifter i skolan sen har de vart fint väder idag med. Ikväll blire grillmys med brudarna:)


18års bil


RSS 2.0